lørdag 18. juli 2009

Oppussings tips:


Male inne

Med farger kan du omskape hjemmet ditt. Ved å velge farger med kulørtonelikhet (ton-i-ton-farger), oppnår du en enkel og vakker fargesetting. Ta utgangspunkt i en grunnfarge og bygg videre på dette temaet.

Når du setter sammen farger med svakt kulørte nyanser mot sterkere, eller spiller på mellomtonene, blir det ikke kjedelig. Med "ton-i-ton" kan du også manipulere rommets form: de lyse nyansene forstørrer rommet, de mørke forminsker. Sterke farger fanger oppmerksomheten, svakere nyanser avleder den. Skap din egen stil!

Stol på følelsene dine
Du bør ta deg god tid til å vurdere og tenke gjennom hvilke effekter fargene vil ha på sluttresultatet. Å velge de basisfargene du liker er enkelt, men du vil fort oppdage at det ikke er like lett å finne akkurat den riktige valøren. Gi deg ikke før du har funnet de fargene du uten tvil liker best. Stol på dine egne følelser og velg ut fra dette!
Spør oss om råd!
Vi hjelper deg med å finne riktig farge; den fargen du vil trives med i lang tid. Hos oss treffer du fagfolk med god kompetanse på farger og løsninger. Dessuten finner du alt du har behov for av hjelpemidler som fargekart, store fargeprøver, inspirasjonsmagasiner og ikke minst våre egne fargekolleksjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar